Slik endrer du programmets designtema

Muligheten til å endre temaet for programmets designtema er ikke tilgjengelig i noen regioner.

Slik endrer du programmets designtema:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Innstillinger for grensesnitt.
  4. I Designtema blokken, velg Bruk et tema med egendefinert design avmerkingsboksen hvis du vil bruke et tilpasset designtema. Klikk på Velg og skriv inn banen til ZIP-arkivet eller mappen der filene med det egendefinerte designtemaet ligger.

Designtemaet iverksettes etter omstart av programmet.